571884 Afdekzeil voor speelgoed sleufsilo

4,25

Excl. BTW: €3,51

Excl. BTW:
€3,51
Beschikbaarheid:
1
Model:
571884
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Kids Globe farming

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Vierkant zeil met bandjes om het zeil vast te leggen op de kuilbult / voersilo

Spelen met de KidsGlobe silo bedekking 571884

Maak het spelen met de sleufsilo nog realistischer met het afdekzeil en de autobandjes. Nadat het voer in de silo gestort is, kan dit afgedekt worden met het afdekzeil. Vervolgens worden de autobandjes erop gelegd zodat het zeil op zijn plek blijft liggen. Dit afdekzeil is geschikt voor de sleufsilo's van Kids Globe Farming in de schaal 1:32 of 1:16.
Om gras of mais langer te kunnen bewaren wordt dit ingekuild, na het maaien en drogen van het gras of de mais wordt het in een sleufsilo gereden. Vervolgens dekt de boer het voer altijd af om het goed te conserveren. Doordat alle lucht uit de mais of het gras gedrukt wordt met een shovel kan het niet gaan schimmelen. Maar om te verkomen dat er weer lucht bij komt, moet je het afdekken. Om het zeil op zijn plek te houden worden er vaak autobanden op het zeil gelegd, op deze manier kan het niet van de kuil afgeblazen worden.

Tegenwoordig wordt er ook vaak zand/grond op het zeil gegooid, een nadeel hiervan is dat je wanneer je kuil nodig hebt je altijd eerst de grond eraf moet scheppen. Wanneer het gevroren heeft valt dit niet altijd mee, hier heb je bij het gebruiken van autobanden geen last van. Op deze manier kun je het gras of mais enkele jaren bewaren en dat is handig want het ene jaar is de oogst beter dan het andere jaar.
En zo heb je wanneer de oogst een keer wat minder is toch nog goed voer voor je dieren.

Je kunt de volgende artikelen gebruiken om de silo te vullen:
Mais (artikel 571859)
Kuilvoer (artikel 610760)

Afmeting Afdekzeil voor sleufsilo circa: 60 x 50 cm.
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder