LEGO 41723 Donutwinkel

9,45

Excl. BTW: €7,81

Excl. BTW:
€7,81
Model:
41723
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Lego

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Kleine bakkers vanaf 4 jaar zullen het geweldig vinden om hun eigen verhalen te bedenken met de LEGO Friends Donutwinkel (41723) speelset. Met dit fantasierijke speelgoed leren kinderen bouwen terwijl ze creatief bezig zijn met kunstliefhebber Liann en bakfanaat Leo.

Deze veelzijdige LEGO Friends speelset bestaat uit een scooter en een donutwinkel met een café. Kinderen kunnen leuke rollenspellen spelen met de speelgoed winkel en de meegeleverde minipoppetjes van Liann en Leo, de leuke LEGO Friends personages die nieuw zijn voor 2023. Bij de set zijn een heleboel accessoires inbegrepen, zoals een kom, bessen, een beker, 3 donuts, sap, geld, 2 stoelen en een tafel.

LEGO 4+ sets zijn ontworpen voor een snelle en leuke bouwervaring. Bij iedere set zit een handige startsteen – een stevige basis waarop kinderen hun speelgoed kunnen bouwen. Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens het intuïtieve bouwavontuur, met digitale tools om de modellen te bekijken en de voortgang bij te houden. Deze veelzijdige set is een origineel cadeautje voor kinderen vanaf 4 jaar die dol zijn op voertuigen en leuke rollenspellen.

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder