NEW HOLLAND T7.315 HD TRACTOR SIKU 3291

37,50

Excl. BTW: €30,99

Excl. BTW:
€30,99
Beschikbaarheid:
1
Model:
3291
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Siku

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Wie in de moderne agrarische industrie vooruit wil komen, moet sterk zijn. En precies dat is de T7 Heavy Duty van New Holland. De high-end tractor met meer vermogen en eersteklas comfort heeft ook optisch een en ander te bieden. De T7 Heavy Duty levert voor gebruik van de zwaarste apparatuur een vermogen tot 315 PK.

Het topmodel onder de grote tractoren is sterk genoeg voor trekken, grondbewerking, balenpersen en transport. Dit zorgt ervoor dat er urenlang speelplezier aan kan worden beleefd. De carrosserie van het Siku model is van metaal, de cabine is voorzien van glas en is afneembaar.

Ook binnenshuis zorgt de gedetailleerde vormgeving voor een echt tractorgevoel. De vooras wordt met behulp van een stuurpenbesturing bewogen, de motorkap kan geopend worden. De New Holland tractor is uitgerust met Siku standaardkoppelingen voor en achter en kan daardoor worden gecombineerd met accessoires uit de Siku Farmer serie.

Als accessoire wordt er een frontgewicht meegeleverd dat via een eenvoudig mechanisme met de frontkoppeling kan worden verwisseld. Wat er ook gevraagd wordt, de T7 Heavy Duty zorgt ervoor dat het gebeurt!

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder