Siku 6882, Claas Axion 850 Tractor, op afstand bestuurbaar, 1:32, inclusief Controller, metaal/kunststof, groen, werkt op batterijen, compatibel met onderdelen

132,25

Excl. BTW: €109,30

Excl. BTW:
€109,30
Model:
6882
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

SIKU Control - Claas Axion 850 met controller

Realistisch, functioneel, op afstand bestuurbaar: speelgoed voor jong en oud

Tractoren fascineren jong en oud al generaties lang. Indien je geen toegang hebt tot het echte werk, kun je toch je dromen waarmaken met dit op afstand bestuurbare speelgoedmodel van een Claas Axion 850 op schaal. De tractor kan eenvoudig worden bestuurd door middel van de 2,4GHz-controller. Hij kan bovendien voor en achter worden uitgebreid met aanhangwagens en onderdelen met dezelfde schaal, wat zorgt voor afwisseling en langdurig plezier.

Proportionele besturing

Zowel de rij- als de stuurfunctie zijn voorzien van proportionele besturing: des te groter de stuurbeweging van de controller, des te sterker de stuurbeweging van de tractor. Dit geldt ook voor de snelheid en de acceleratie van de tractor. Met de proportionele besturing kun je met gemak nauwkeurig manoeuvreren.

Kwaliteit voor generaties

Al meer dan 70 jaar staat siku voor hoogwaardige speelgoedmodellen. Generaties van ouders hebben al plezier gehad met het speelgoed en willen dit nu graag doorgeven aan hun kinderen of kleinkinderen. De stevige constructies, de aandacht voor detail en de uitgebreide functies van elk afzonderlijk model zorgen ervoor dat siku kinderen blijft inspireren met de magie van spelen.

Voordelen in een oogopslag:

  • Gedetailleerd speelgoedmodel van een Claas Axion 850-tractor met schaal 1:32
  • 2,4GHz-controller
  • Stevige constructie van duurzaam metaal en kunststof en rubberen banden
  • Aandrijving met proportionele besturing
  • Werkt op batterijen (batterijen niet inbegrepen), gebruik van oplaadbare batterijen mogelijk
  • Compatibel met alle SIKU Famer-aanhangers en onderdelen met schaal 1:32
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder