bruder 03181 - Bruder Steyr tractor 6300 Terrus CVT met voorlader

46,25

Excl. BTW: €38,22

Excl. BTW:
€38,22
Beschikbaarheid:
1
Model:
03181
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Bruder

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

bruder 3181 Steyr 6300 Terrus CVT met frontladerDe 300 pk sterke Steyr Terrus CVT is het nieuwe topmodel van de Oostenrijkse tractorbouwer. Door zijn ideale vermogen-gewicht-verhouding is deze tractor uitermate geschikt voor zowel snel transport als voor zware werkzaamheden op het land. Hier doet het nieuwe model van Bruder op schaal 1:16 voor niemand onder. De cabine is volledig van glas en de deuren kunnen eenvoudig worden geopend. De motorkap kan worden opengeklapt, waardoor de indrukwekkende motor zichtbaar wordt. De ingebouwde pendelas en de door het schuifdak aan te brengen stuurverlenging zorgen voor uitstekende bestuurbaarheid en rijcomfort. Voor nog meer speelplezier is bij dit model een volledig werkende frontlader gemonteerd. Optioneel kunnen dubbele banden (art.nr. 03311) worden aangebracht. Door de in de hoogte verstelbare trekhaak kunnen alle aanhangers uit de professionele serie worden gebruikt. Voor nog meer speelplezier zijn de nieuwe, afneembare wielen aangebracht. Uiteraard passen op deze tractor alle landbouwaanhangers en landbouwwerktuigen van Bruder. Voor meer speelplezier kan optioneel een Light & Sound-module (art.nr. 02802) worden aangebracht.

Features
  • Motorkap te openen Deuren te openen Afneembare wielen Achteras geschikt voor terrein Bestuurbare pendelvooras, geschikt voor terrein Afneembare en volledig werkende frontlader Bestuurbaar met extra stuurstang door schuifdak van de tractor Profielbanden Geschikt voor binnen en buiten spelen Afmetingen: 44,5 x 18 x 20,5 cm Schaal 1:16.


Highlights
  • Cabineramen van transparante en breukvaste kunststof
  • Afneembaar frontgewicht
  • Trekhaak met in hoogte verstelbare hefinrichting


Leveromvang
  • Steyr 6300 Terrus CVT met frontlader.


Opmerking
  • Let op! Niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar. Verstikkingsgevaar, omdat kleine onderdelen kunnen worden ingeslikt! Illustration similar.
  •  
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder