DUPLO 10413 Dagelijkse routine: badtijd

8,95

Excl. BTW: €7,40

Excl. BTW:
€7,40
Beschikbaarheid:
1
Model:
10413
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Lego

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Help kinderen van 18 maanden en ouder hun gevoelens rond wassen te begrijpen met het leerspeelgoed My First Daily Routines: Bath Time (10413) voor peuters. Deze speelgoeddierenspeelset wordt geleverd met 2 speelgoedolifanten – een ouder en een baby – plus de DUPLO stenen die nodig zijn om een ​​bad, douche en toilet te bouwen.
Ouders en kleuters gaan samen met hun nieuwe LEGO DUPLO dierenvriendjes naar de badkamer en genieten van het leuke rollenspel van het schoonmaken van de baby, terwijl ze het belang van wasroutines ontdekken. Dit vroege ontwikkelings- en activiteitenspeelgoed bevat een babyolifantdierfiguur die een vrolijke of een droevige uitdrukking draagt, zodat peuters hun gevoelens tijdens wasroutines kunnen uiten. Deze speelgoedspeelset voor in bad is ook een geweldige manier om leuke gesprekken met de kleintjes op gang te brengen over zindelijkheidstraining.
Met LEGO DUPLO leerspeelgoed voor peuters leren kleintjes spelenderwijs, ontwikkelen ze zelfbewustzijn en helpen ze hun emoties te herkennen en te verkennen. Ze zijn leuke cadeaus voor meisjes en jongens vanaf 18 maanden en ouder.


 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder