LEGO 60401 Stoomwals

9,45

Excl. BTW: €7,81

Excl. BTW:
€7,81
Beschikbaarheid:
1
Model:
60401
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Lego

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Maak kennis met de coolste stoomwals in de stad! Met zijn dikke banden en glanzende trommel is de LEGO City Stoomwals (60401) ideaal voor fans van speelgoed trucks en bouwvoertuigen. Net als in het echt heeft deze speelgoed vrachtwagen een 'zwaailicht' en een cabine voor de minifiguur van de bestuurder.

Deze set met speelgoed stoomwals stimuleert de creativiteit en verbeelding van kinderen vanaf 5 jaar en kan worden gecombineerd met soortgelijk LEGO voertuigen speelgoed (apart verkrijgbaar) uit het LEGO City assortiment.

Kinderen krijgen een boeiende bouwervaring met een eenvoudig te volgen gedrukte bouwgids en digitale instructies in de LEGO Builder app. Met deze intuïtieve bouwpartner kunnen ze inzoomen, sets in 3D draaien en modellen uit de LEGO Stoomwals set vanuit alle hoeken visualiseren terwijl ze bouwen. Overal om zich heen zien kinderen interessante voertuigen en machines.

Met de LEGO City sets kunnen ze die van dichtbij ontdekken met realistische modellen en leuke personages die inspiratie bieden voor onbegrensd fantasierijk speelplezier. Een leuk cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar die houden van fantasiespel.

Afmetingen: de LEGO City Stoomwals is ca. 8 cm hoog, 12 cm lang en 7 cm breed. Bevat 78 onderdelen.

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder