siku 1394, Deutz-Fahr met voorlader, metaal/kunststof, groen, beweegbare voorlader, verwijderbare cabine, trekhaak

4,85

Excl. BTW: €4,01

Excl. BTW:
€4,01
Beschikbaarheid:
1
Model:
1394
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Siku

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

De Deutz Fahr met voorlader van Siku is een zeer gedetailleerde replica van de originele Deutz Fahr. Deze tractor is geschikt voor snelle laadwerk! Graan en kuilvoer laden, veevoer opslaan of grond laden. De Deutz-Fahr trekker met voorlader is het ideale werktuig en trekker voor boerderij en veld. De voorlader kan op realistische wijze op en neer worden bewogen en de cabine kan ook worden verwijderd. De trekker loopt op rubberen banden met landbouwprofiel. De trekker kan worden gebruikt om hooibalen en kuilvoer te laden, veevoeder op te slaan of eenvoudige grondwerken uit te voeren.

  • Top kwaliteit Siku speelgoed voorlader gemaakt van duurzaam en hoogwaardig metaal en kunststof
  • Robuuste en stevige constructie van metaal en kunststof, beweegbare voorlader, verwijderbare cabine, trekhaak

Om snel te laden

Graan en kuilvoer inladen, veevoer opslaan of grond inladen. De Deutz-Fahr-tractor met voorlader is het ideale werktuig en tractor voor de boerderij en de akker. De voorlader kan op realistische wijze op en neer worden bewogen, en de cabine kan worden verwijderd. Dankzij de trekhaak kan de tractor worden gecombineerd met vele siku-aanhangers. De tractor rijdt op rubberen banden met een grof profiel.

Kwaliteit voor generaties

Al meer dan 70 jaar staat siku voor hoogwaardige speelgoedmodellen. Generaties van ouders hebben al plezier gehad met het speelgoed en willen dit nu graag doorgeven aan hun kinderen of kleinkinderen. De stevige constructies, de aandacht voor detail en de uitgebreide functies van elk afzonderlijk model zorgen ervoor dat siku kinderen blijft inspireren met de magie van spelen.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder