siku 1524, Claas Torion 1914 Shovel, metaal/kunststof, groen/wit, speelgoed voor kinderen

4,85

Excl. BTW: €4,01

Excl. BTW:
€4,01
Beschikbaarheid:
1
Model:
1524
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Siku

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

De Claas Torion 1914 van Siku is een gedetailleerde replica van de echte Claas Torion 1914. De Claas Torion 1914 is het topmodel van de Claas wielladers. Met zijn grote bakinhoud en hoge kieplast is hij ideaal voor grote landbouwbedrijven en loonwerkers. Met zijn beweegbare lader arm en grote bak krijgt hij veel voor elkaar op de boerderij. Dankzij de vier grote wielen met landbouwprofiel heeft de wiellader altijd goede banden, ook buiten de boerderij. De knikbesturing maakt de grote wiellader zeer wendbaar bij werkzaamheden op de boerderij. Met dit model kan je veilig te werk, het biedt een uniek overzicht naar alle zijden.

  • Top kwaliteit Siku speelgoed Claas Torion 1914 gemaakt van duurzaam en hoogwaardig metaal en kunststof
  • Robuuste en stevige constructie dankzij de metalen carrosserie, soepele verplaatsing dankzij de rubberen banden met grof profiel, beweegbare laadarm, scharnierend koppelstuk
  • Gedetailleerde Claas Torion 1914 shovel om mee te spelen en te verzamelen, voor landbouw-liefhebbers van alle leeftijden

Het shovel-topmodel van Claas

Met zijn grote graafbak en hoog kiepvermogen is deze shovel gemaakt voor grote landbouwbedrijven en loonwerkers. De beweegbare arm en de grote graafbak maken efficiënt werken op de boerderij mogelijk en zorgen ervoor dat de shovel veel werk verzet. Door het scharnierende koppelstuk is hij zeer wendbaar op het erf. En de 4 grote wielen met grof profiel zorgen ook buiten het werf voor een goede grip.

Kwaliteit voor generaties

Al meer dan 70 jaar staat siku voor hoogwaardige speelgoedmodellen. Generaties van ouders hebben al plezier gehad met het speelgoed en willen dit nu graag doorgeven aan hun kinderen of kleinkinderen. De stevige constructies, de aandacht voor detail en de uitgebreide functies van elk afzonderlijk model zorgen ervoor dat siku kinderen blijft inspireren met de magie van spelen.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder