SIKU 6797 - SIKU CONTROL BLUETOOTH NEW HOLLAND MET FRONTLADER EXCL. AFSTANDBEDIENING 1:32

176,95

Excl. BTW: €146,24

Excl. BTW:
€146,24
Beschikbaarheid:
1
Model:
6797
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Siku

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Deze coole Siku Control tractor wordt bestuurd met behulp van een Bluetooth app. Download de app op Google Play of de App Store, activeer de Bluetooth-verbinding en laat de pret beginnen! Dankzij de krachtige motor is de grote trekker een echte veelzijdige helper op het veld en op de weg. De SIKUCONTROL-app beschikt over 5 versnellingen, 12 LED's, talrijke trekke functies en de achter koppeling. Dit kan bediend worden vanaf een smartphone of tablet. De tractor is gemaakt op een schaal van 1:32.

  • Top kwaliteit Siku speelgoed tractor gemaakt van duurzaam en hoogwaardig metaal, kunststof en rubberen banden
  • Te bedienen met de Siku-Control app
  • Keuze uit verschillende snelheden door de 5 versnellingen
  • Bestuurbare lampen met keuze uit verschillende lichten

High-end RC-tractor in blauw

6,7-liter 6-cilinder, 313 pk: de New Holland T7.315 is het topmodel van de Heavy Duty-serie. De krachtige en toch zuinige motor maakt van de grote tractor een allrounder op het veld en op de weg. Dankzij de voorlader wordt de New Holland T7.315 een nuttig werktuig op de boerderij. Met de SIKU Control-app kunnen de 5 versnellingsbakken, de 12 leds en de talrijke functies van de tractor, zoals de trekhaak, met een smartphone en tablet bestuurd worden. De achterwielaandrijving en de besturing worden proportioneel bestuurd. Bovendien kunnen de arm en de voorlader op realistische wijze worden bewogen. De arm kan ook worden uitgerust met een palletvork. Dit verandert de voorlader in een heftruck. De vork wordt automatisch horizontaal gehouden, zelfs tijdens hefbewegingen. De functies kunnen worden bestuurd via de virtuele gamepad-besturing of via de bewegingssensoren van de mobiele apparaten. Deze intuïtieve feature zorgt voor nog meer speelplezier.

Speelplezier dankzij realistische functies

Bij dit model kunnen 5 versnellingen, de verlichting, de richtingaanwijzers aan de achterzijde en de zwaailichten worden bestuurd. Bovendien kunnen aanhangers nauwkeurig worden aan- of afgekoppeld. De beweegbare laadarm van de voorlader kan naar behoefte worden voorzien van een palletvork. De gedetailleerde replica van de New Holland T7.315 maakt het spelen zo realistisch mogelijk. Voor tractor-liefhebbers van alle leeftijden is dit model een must-have.

Kwaliteit voor generaties

Al meer dan 70 jaar staat siku voor hoogwaardige speelgoedmodellen. Generaties van ouders hebben al plezier gehad met het speelgoed en willen dit nu graag doorgeven aan hun kinderen of kleinkinderen. De stevige constructies, de aandacht voor detail en de uitgebreide functies van elk afzonderlijk model zorgen ervoor dat siku kinderen blijft inspireren met de magie van spelen.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder